Automatisk tilluftsventil

Fra 5°C om natten til 25°C om dagen

Høsten er her, og med den kommer stor variasjon av vær og temperatur. Våre automatiske tilluftsventiler er designet for å sikre optimal luftkvalitet og komfort i hjemmet eller på hytta, hele døgnet.

 

ezgif.com-gif-maker

Visste du at denne alltid burde være åpen?

Om høsten begynner vi å bruke mer og mer tid innendørs, og luftfuktigheten øker. Det er derfor viktig at luften inne skiftes ut jevnlig, gjennom å ha konstant tilgang på frisk luft. Ikke bare vil dette bidra til at inneklimaet blir bedre, og dermed komforten hjemme, men dette vil også være ekstra viktig ved tørking av tøy innendørs.

Hvorfor bytte til vår ventil?

  • Øker og minker åpning etter temperatur
  • Tilbakeslagsklaff som hindrer varmen fra å bli sugd ut ved undertrykk
  • Sparer oppvarmingskostnader
  • Luftspreder som sender luften opp i rommet for å unngå kaldt trekk
  • Vaskbart polyesterfilter hindrer rusk og rask og insekter fra å komme inn

 

VentilekspansjonGIF
Friskt Hjem Tilluftsventil Svart

Kjøp din tilluftsventil her!

Eller les mer her

Folk snakker om oss

"Vi har fått installert 4 stk tillufteventiler og vi er super fornøyd med produktet og kvaliteten. Vi merker stor forskjell. Ventilene gir bedre sirkulasjon og varmen har blitt jevnere. Vi kommer garantert til å installere på de resterende rom."

- Hilde K Kaneblei og Didrik Snilsberg

"Kjempe fin automatisk vegg ventil! Det har blitt Mye bedre luft i huset og vi merker stor forskjell! Var ikke klar over at vi hadde såpass dårlig luft fram til vi fikk satt inn disse. Kjempe fin service. Takk for god hjelp"

- Martine og Even

Har kjøpt 2 stk Primal TL100. Grei og rask levering. Ventilene er montert i vårt totalrenoverte hus som er fra 1788. Meget enkelt å montere. Med god redskap gikk det overraskende bra. Ventilene fungerer meget bra! Kan anbefales på det sterkeste til tilsv hus

-Dagfinn Øksenholt

Har kjøpt totalt 10 stk ventiler til både hus- og hytte og er veldig fornøyd med produktet. Det er latterlig enkel installering - og du ser at ventilen justerer seg automatisk avhengig av utetemperatur. Jeg merker det både på luftkvaliteten - og på lommeboka! Anbefales!

- Jonas