Automatisk tilluftsventil

Vil du ha bedre inneklima hjemme?

Vi mennesker har bare blitt bedre å bedre på å bygge tette og energieffektive hus som holder varmen inne. Men er dette egentlig ideelt for et sunt inneklima?

 

Tilluftsventil-11

Passer du på at denne alltid er åpen?

Å opprettholde et behagelig og sunt inneklima er avgjørende for trivsel og velvære, og en viktig del av dette er lufttilførsel. Med våre moderne og energieffektive hus slipper vi ut minst mulig varme, men dette gjør også at husets naturlige lufteegenskaper har blitt forverret - og vi må ta saken i egne hender.

Hvordan løser vår ventil dette?

VentilekspansjonGIF

Tilluftsventilen stiller seg automatisk inn etter temperaturen ute, slik at du får frisk luft inn i hjemmet. Ved å ha flere ventiler i hjemmet sikrer du optimal luftutskiftning.

Med det vaskbare polyesterfilteret holder ventilen sommerens insekter, rusk og rask ute av hytta eller hjemmet ditt.

Friskt Hjem Tilluftsventil Svart

Nå har vi 15% på alle produktene våre ut juni!

Kjøp din tilluftsventil her!

Folk snakker om oss

"Vi har fått installert 4 stk tilluftsventiler og vi er superfornøyde med produktet og kvaliteten. Vi merker stor forskjell. Ventilene gir bedre sirkulasjon og varmen har blitt jevnere. Vi kommer garantert til å installere på de resterende rom."

- Hilde og Didrik

"Kjempe fin automatisk veggventil! Det har blitt mye bedre luft i huset og vi merker stor forskjell! Var ikke klar over at vi hadde såpass dårlig luft fram til vi fikk satt inn disse. Kjempefin service. Takk for god hjelp"

- Martine og Even

Har kjøpt 2 stk Primal TL100. Grei og rask levering. Ventilene er montert i vårt totalrenoverte hus som er fra 1788. Meget enkelt å montere. Med god redskap gikk det overraskende bra. Ventilene fungerer meget bra! Kan anbefales på det sterkeste til tilsv hus

- Dagfinn

Har kjøpt totalt 10 stk ventiler til både hus- og hytte og er veldig fornøyd med produktet. Det er latterlig enkel installering - og du ser at ventilen justerer seg automatisk avhengig av utetemperatur. Jeg merker det både på luftkvaliteten - og på lommeboka! Anbefales!

- Jonas