Automatisk tilluftsventil

Optimalt inneklima i sommer?

Sommeren er her, og et godt inneklima er viktigere enn noensinne. Våre automatiske tilluftsventiler er designet for å sikre optimal luftkvalitet og komfort i hjemmet ditt, eller på hytta.

 

ezgif.com-gif-maker

Visste du at denne alltid burde være åpen?

Å opprettholde et behagelig og sunt inneklima er avgjørende for trivsel og velvære, og en viktig del av dette er lufttilførsel. Avhengig av hvor du bor kan du oppleve både tørr og fuktig luft hjemme i sommervarmen, og det er derfor viktig at luften inne skiftes ut jevnlig.

Hvordan løser vår ventil dette?

Ventilen stiller seg automatisk inn etter temperaturen ute, slik at du får frisk luft inn i hjemmet samtidig som du bevarer jevn innetemperatur.

Med det vaskbare polyesterfilteret holder ventilen sommerens insekter, rusk og rask ute av hytta eller hjemmet ditt.

VentilekspansjonGIF
Friskt Hjem Tilluftsventil Svart

Nå har vi 15% på alle produktene våre ut juni!

Kjøp din tilluftsventil her!

Folk snakker om oss

"Vi har fått installert 4 stk tillufteventiler og vi er super fornøyd med produktet og kvaliteten. Vi merker stor forskjell. Ventilene gir bedre sirkulasjon og varmen har blitt jevnere. Vi kommer garantert til å installere på de resterende rom."

- Hilde K Kaneblei og Didrik Snilsberg

"Kjempe fin automatisk vegg ventil! Det har blitt Mye bedre luft i huset og vi merker stor forskjell! Var ikke klar over at vi hadde såpass dårlig luft fram til vi fikk satt inn disse. Kjempe fin service. Takk for god hjelp"

- Martine og Even

Har kjøpt 2 stk Primal TL100. Grei og rask levering. Ventilene er montert i vårt totalrenoverte hus som er fra 1788. Meget enkelt å montere. Med god redskap gikk det overraskende bra. Ventilene fungerer meget bra! Kan anbefales på det sterkeste til tilsv hus

-Dagfinn Øksenholt

Har kjøpt totalt 10 stk ventiler til både hus- og hytte og er veldig fornøyd med produktet. Det er latterlig enkel installering - og du ser at ventilen justerer seg automatisk avhengig av utetemperatur. Jeg merker det både på luftkvaliteten - og på lommeboka! Anbefales!

- Jonas