ventil forside

Det er stor variasjon i været ute - hvordan lufter du boligen?

Opplever du at du må lufte ut og varme opp boligen om hverandre? Primal TL100 sikrer et godt inneklima, og holder jevn temperatur inne.

 

ezgif.com-gif-maker

Stor variasjon i været ute – stiller du inn denne riktig?

Det er viktig med god tilluft i hjemmet, men med værskiftet på denne tiden av året kan vi få høye temperaturer om dagen, lave temperaturer om natten, og vindkast som plutselig kan trekke ut all den varme luften du har inne. 

Hvordan løser vår ventil dette?

Ventilen stiller seg automatisk inn etter temperaturen ute, slik at du får frisk luft inn i hjemmet samtidig som du bevarer jevn innetemperatur. Det blir dermed mindre behov for å fyre opp varmeovnene på natten, for å så sjokklufte for å få god temperatur igjen på morgenen. 

VentilekspansjonGIF
Primal TL100 - komprimert-3

Med tilbakeslagsklaffen forhindrer ventilen at vindkastene suger all varmluft ut, og luftstrømmen i boligen vil holdes jevn.

Folk snakker om oss

"Vi har fått installert 4 stk tillufteventiler og vi er super fornøyd med produktet og kvaliteten. Vi merker stor forskjell. Ventilene gir bedre sirkulasjon og varmen har blitt jevnere. Vi kommer garantert til å installere på de resterende rom."

- Hilde K Kaneblei og Didrik Snilsberg

"Kjempe fin automatisk vegg ventil! Det har blitt Mye bedre luft i huset og vi merker stor forskjell! Var ikke klar over at vi hadde såpass dårlig luft fram til vi fikk satt inn disse. Kjempe fin service. Takk for god hjelp"

- Martine og Even

Har kjøpt 2 stk Primal TL100. Grei og rask levering. Ventilene er montert i vårt totalrenoverte hus som er fra 1788. Meget enkelt å montere. Med god redskap gikk det overraskende bra. Ventilene fungerer meget bra! Kan anbefales på det sterkeste til tilsv hus

-Dagfinn Øksenholt

Har kjøpt totalt 10 stk ventiler til både hus- og hytte og er veldig fornøyd med produktet. Det er latterlig enkel installering - og du ser at ventilen justerer seg automatisk avhengig av utetemperatur. Jeg merker det både på luftkvaliteten - og på lommeboka! Anbefales!

- Jonas