Frisk luftpakken

Det å komme hjem fra jobb å kjenne at det er tung dårlig luft og lukter innestengt i sitt eget hjem føles ufresht og er også et tegn på at man ikke har et sunt inneklima. Det kan gå ut over helsen, velværen og føre til kostnader i boligen

Når man søker rundt på nettet for å bli klokere på hvordan man kan få bedre luft i boligen sin er det mange kompliserte og dyre løsninger. Men dette trenger ikke å vøre så vanskelig. Det handlere egentlig om å få frisk luft inn og dårlig luft ut. Vi har derfor kommet med den enkle, rimelig "frisk-luftpakken". For å få frisk luft inn i din boligen. Dette gir friskere, sunnere luft og bidrar til å minske sjansen for fukt og kondens.

  1. Sett inn en god tilluftsventil i hvert oppholdsrom (soverom, stue eller andre rom dere oppholdere dere i). 1 ventil på rom over 20 kvm og 2 ventiler på 20-50 kvm og 3 ventiler på rom over 50 kvm.
  2. For at den friske luften skal trekke ut av boligen setter du inn 1 avtrekksvifte i hver etasje som går kontenuelig. Gjerne på badet og i kjeller.
  3. Nyt sunnere og friskere luft i din bolig. Du sørger nå for å få frisk luft inn og dårlig luft ut, samt sirkulasjon av luften i boligen.

Vanskeligere er det ikke. 

Fyll inn skjemaet under og vi vil gi deg et pakkepris tilpasset din bolig

Primal TL100 - komprimert-3

Gjør som over 50 000 andre og bytt til den selvregulerende tilluftsventilen!
Ventilen er utstyrt med en voksblanding som trekker seg sammen når det er kaldt, og utvider seg når det er varmt, slik at du alltid kan ha frisk luft i huset uten å måtte kompensere med oppvarming. Ventilen gjør jobben for deg, helt uten å bruke strøm!

24 timer

Sendt innen 24 timer

Helt mekanisk​

Trenger ingen strøm​

Bedre inneklima​​

Komfortabelt i eget hjem​

Spar penger​​

Billigere strømregning​

15 års garanti​

Blir den ødelagt får du ny​

Folk snakker om oss

"Vi har fått installert 4 stk tillufteventiler og vi er super fornøyd med produktet og kvaliteten. Vi merker stor forskjell. Ventilene gir bedre sirkulasjon og varmen har blitt jevnere. Vi kommer garantert til å installere på de resterende rom."

- Hilde K Kaneblei og Didrik Snilsberg

"Kjempe fin automatisk vegg ventil! Det har blitt Mye bedre luft i huset og vi merker stor forskjell! Var ikke klar over at vi hadde såpass dårlig luft fram til vi fikk satt inn disse. Kjempe fin service. Takk for god hjelp"

- Martine og Even

Har kjøpt 2 stk Primal TL100. Grei og rask levering. Ventilene er montert i vårt totalrenoverte hus som er fra 1788. Meget enkelt å montere. Med god redskap gikk det overraskende bra. Ventilene fungerer meget bra! Kan anbefales på det sterkeste til tilsv hus

-Dagfinn Øksenholt

Har kjøpt totalt 10 stk ventiler til både hus- og hytte og er veldig fornøyd med produktet. Det er latterlig enkel installering - og du ser at ventilen justerer seg automatisk avhengig av utetemperatur. Jeg merker det både på luftkvaliteten - og på lommeboka! Anbefales!

- Jonas