Sunnere luft til din bolig

Tilluftsventilen som tilpasser seg året rundt.

Primal TL100 - komprimert-3

God ventilasjon i din bolig

  • Begrenser allergifremkallende støv
  • Er med å bekjempe fukt, sopp og mugg
  • Bekjemper kreftfremkallende radonforurensning
  • Fjerner lukt i boligen

Mulig effekt av dårlig ventialsjon

  • Redusert konsentrasjon
  • Hodepine
  • Hyppigere luftveisinfeksjoner
  • Trøtthet

90% av tiden oppholder vi oss inne

Men den beste luften er ute. Godt inneklima handler derfor om å skifte ut luften i din bolig med luften ute. Det er sunt for deg og det gir en sunnere bolig som krever mindre vedlikehold

Har du tilstrekkelig med tilluftsventiler i din bolig?

En tilluftsventil sørger for tilluft til din bolig. Her er hensikten og skifte ut luften i rommene du oppholder deg. Det er anbefalt og ha minimum en tilluftsventil i hvert oppholdsrom. Du burde ha 1 ventil per soverom og 1-2 i stue eller andre oppholdsrom.

Gjør som over 50 000 andre og bytt til den selvregulerende tilluftsventilen!
Ventilen er utstyrt med en voksblanding som trekker seg sammen når det er kaldt, og utvider seg når det er varmt, slik at du alltid kan ha frisk luft i huset uten å måtte kompensere med oppvarming. Ventilen gjør jobben for deg, helt uten å bruke strøm!

24 timer

Sendt innen 24 timer

Helt mekanisk​

Trenger ingen strøm​

Bedre inneklima​​

Komfortabelt i eget hjem​

Spar penger​​

Billigere strømregning​

15 års garanti​

Blir den ødelagt får du ny​

Folk snakker om oss

"Vi har fått installert 4 stk tillufteventiler og vi er super fornøyd med produktet og kvaliteten. Vi merker stor forskjell. Ventilene gir bedre sirkulasjon og varmen har blitt jevnere. Vi kommer garantert til å installere på de resterende rom."

- Hilde K Kaneblei og Didrik Snilsberg

"Kjempe fin automatisk vegg ventil! Det har blitt Mye bedre luft i huset og vi merker stor forskjell! Var ikke klar over at vi hadde såpass dårlig luft fram til vi fikk satt inn disse. Kjempe fin service. Takk for god hjelp"

- Martine og Even

Har kjøpt 2 stk Primal TL100. Grei og rask levering. Ventilene er montert i vårt totalrenoverte hus som er fra 1788. Meget enkelt å montere. Med god redskap gikk det overraskende bra. Ventilene fungerer meget bra! Kan anbefales på det sterkeste til tilsv hus

-Dagfinn Øksenholt

Har kjøpt totalt 10 stk ventiler til både hus- og hytte og er veldig fornøyd med produktet. Det er latterlig enkel installering - og du ser at ventilen justerer seg automatisk avhengig av utetemperatur. Jeg merker det både på luftkvaliteten - og på lommeboka! Anbefales!

- Jonas

Test ditt inneklima her

×